0 Cosul meu
Cost: 0 lei

Despre noi

IMPERIA LUXURY HOME – primul lider incontestabil din România, care oferă produse pentru casă din segmentul premium.

O gamă largă de produse care respectă cele mai ridicate standarde de calitatea, vă permit să achiziționați produse unice care își păstrează valoarea în timp.

Pentru clienții noștri, obișnuiți să cumpere doar produse de cea mai înaltă calitate a fost creată o atmosferă specială de confort, iar personalul atent instruit vă vor asigura plăcerea de a face cumpărături. Datorită nivelului ridicat de servicii individuale, clienții care ne vizitează pentru prima dată, devin clienți fideli si adepți ai brandurilor ce reprezintă luxul desăvârșit.

Înțelegem cât de important este pentru dvs. să puteți alege cele mai bune produse dintr-un singur showroom, să achiziționați cele mai noi colecții de mărci prestigioase și produse de o calitate impecabilă, garantându-vă bucurie, plăcere și satisfacție din utilizarea lor.

Prin urmare, suntem foarte atenți la selecția gamei de produse și vă vom ajuta să găsiți soluții individuale pentru casa dvs.

Ne mândrim că avem relații exclusive cu cele mai importante branduri din lumea luxului desăvârșit: DORELAN, DAUNENSTEP, DEA LUXURY LINENS, CULTI MILANO, LA PERLA HOME COLECTION, FAZZINI, BLUMARINE.

Puritatea și performanța materialelor prime din care sunt confecționate produsele pe care vi le oferim, corespund celor mai înalte standarde de calitate, certificate la nivel internațional.

Acesta este modul în care vă asigurăm ca vă oferim produse unice, care nu își pierd valoarea în timp.

IMPERIA LUXURY HOME – înseamnă ca aparțineți unei lumi de produse care nu are egal, este un simbol al excelenței.